Ana sayfa
Kullanıcı Adı: Şifre:    Üye Ol   |   Şifremi Unuttum
Müzisyenler Odası
Ressamlar Odası
Fotoğrafçılar Odası
Yönetmenler Odası
Ana Sayfa > Şairler > imkansızım > Ben Seni Kaybetmek İçin Buldum....
 Ben Seni Kaybetmek İçin Buldum....

Ellerime kondurdugun son öpücükle kalakaldım, bu vedaya hazır değilim diye içimden haykırdım! yalandı hepsi, o an öyle güzel baktın ki bana ,sesimi duyuramadım sana.. seni ilk gördüğüm zaman henüz hayatıma katmamışken birgün çıkıp gideceğini biliyordum aslında... gözlerindeki masum bakışlar ruhumu okşamıştı, ardarda gizlenmiş onlarca sen vardı gözlerinde.. kırılgan, asabi, hüzünlü ,mutlu,bazen aşk adamı ,kimi zaman bir çocuk şımarıklığı hersey vardı sende ya da hersey sendin aslında.. her uyandığım gün seninle geçirecegim son gün gibi içim acıyarak öpüyordum dudaklarından, başımı her omzuna yasladığımda ayrılıgın verdiği hüzünle gözlerimden dökülüyordu aşkın ışıltıları, yanımda uykuya daldıgın her gece seni seyretmek gidişinden daha da acıydı,tarifi zor hislerimin kelimelerim tükendi sevdiğim..sen gitmek için gelmiştin bana.ben seni kaybetmek için bulmustum.ve karanlık çöktü işte, derinden acıttı canımı ,şimdi ellerim kanıyor sevdiğim kondurduğun son öpücük kendini hapsediyor damarlarıma..

 

İMKANSIZIM


Şiirin Hikayesi:

Sevdiğinin bir gün gideceğini bile bile sevmeye devam eden tüm aşıklara gelsin.... ( BENİM GİBİ) HAKANIM....

Bu şiir 10 Ağustos 2012 tarihinde yazılmıştır.


Telif Hakkı Koruma Sistemi
   Bu şiirin telif hakları imkansızım' e aittir. Şair, telif hakkı koruma sistemi dahilinde bu şiirinin sadece izin alınarak paylaşılabilmesi izni vermiştir.
Şiir paylaşım izni almak için lütfen tıklayınız.


Not: Tüm şairlerimizin şiirleri, telif hakkı koruma sistemi dahilinde korunmaktadır. Başka sitelerde verilen Yayın Kodu Linkleri doğrudan sitemize gelmekte olup, yayınlanan sitede yayın izni verilip verilmediğini kontrol etmektedir. Yayın Kodu Linki bulunmayan şiirleri lütfen şairlerimize bildiriniz.


imkansızım tarafından yazıldı.
16.8.2012 10:03 tarihinde eklendi.
1198 kere okundu.

 
 
Hakkımızda   |   Yardım   |   Hizmet Sözleşmesi   |   Bize Ulaşın   

Copyright ©2007-2024  AkliminOdalari.Net (AON). Her hakkı saklıdır.
Tüm eserlerin telif hakları sanatçıların kendilerine aittir.
Eserlerin izin alınmadan kopyalanması veya kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanuna göre suçtur.0,85 saniyede yüklendi.