Ana sayfa
Kullanıcı Adı: Şifre:    Üye Ol   |   Şifremi Unuttum
Müzisyenler Odası
Ressamlar Odası
Fotoğrafçılar Odası
Yönetmenler Odası
Ana Sayfa > Şairler > imkansızım > Sensizlik
 Sensizlik

sessizlikten dolayı sanırım kalp atışlarımı net duyabiliyorum suan.. durmaksızın bir ritim senfonisi.. ruhumun yorgunlugunu dinlemiyor kalbim, inatla çırpınıyor daha güçlü,

kendinden daha emin ve daha hızlı.. halbuki gövdem paramparca, belirsiz bir sızı oturmus içime, gözlerim doluyor olmadık zamanlarda.. bazen en büyük kahkahamı atarken dökülüyor yanagımdan sessiz.. seni hatırladım yine gözlerim buğulandı olmadık bir zamanda, yazılar bulanıklasıyor tuzlu gözyasları arasında.. kalbim daha bir yavaş şimdi, yanındayken oldugu gibi deli atmıyor yırtmak istercesine göğsümü.. yüzüm mahcuplugun allığına boyanmıyor, anlamsız bir gülümseme belirmiyor dudaklarımda, daha durgunum senin yoklugunda daha bir dingin hayat yavaslatılmıs kare kare ilerleyen bir film gibi, bitmeyen kabuslar gibi, sözleri kalbi zorlayan sarkılar gibi. aldıgım nefes gibi...

 

İMKANSIZIM

Bu şiir 11 Ağustos 2012 tarihinde yazılmıştır.


Telif Hakkı Koruma Sistemi
   Bu şiirin telif hakları imkansızım' e aittir. Şair, telif hakkı koruma sistemi dahilinde bu şiirinin sadece izin alınarak paylaşılabilmesi izni vermiştir.
Şiir paylaşım izni almak için lütfen tıklayınız.


Not: Tüm şairlerimizin şiirleri, telif hakkı koruma sistemi dahilinde korunmaktadır. Başka sitelerde verilen Yayın Kodu Linkleri doğrudan sitemize gelmekte olup, yayınlanan sitede yayın izni verilip verilmediğini kontrol etmektedir. Yayın Kodu Linki bulunmayan şiirleri lütfen şairlerimize bildiriniz.


imkansızım tarafından yazıldı.
16.8.2012 09:51 tarihinde eklendi.
1239 kere okundu.

 
 
Hakkımızda   |   Yardım   |   Hizmet Sözleşmesi   |   Bize Ulaşın   

Copyright ©2007-2024  AkliminOdalari.Net (AON). Her hakkı saklıdır.
Tüm eserlerin telif hakları sanatçıların kendilerine aittir.
Eserlerin izin alınmadan kopyalanması veya kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanuna göre suçtur.0,88 saniyede yüklendi.